Monday, September 12, 2011

Kereta Mainan Kanak2 Untuk Dijual

Salam...

Kepada sesiapa yang berminat untuk membeli kereta remote control...(seperti gambar) boleh la hubungi kami..
Sebenarnya kereta ni dibelikan untuk anak kami..tp lepas naik sehari dia dah tak berminat sebab lebih berminat nak naik motor and kayuh basikal pulak...sesuai untuk kanak2 berumur 3tahun ke atas..
Function: Music, ada kunci untuk start enjin, lampu..untuk yang tak pandai tekan pedal ibu/bapa boleh guna remote nak control kereta tu...saiz memang besar..kereta nissan sentra pun tak lepas kat bonet,,kena letak kat seat belakang.
Harga masa beli ialah RM300...memandangkan dah digunakan...nak jual @ RM230 jer...

Sudi-sudikan la membeli yer!!..

No comments:

Post a Comment

Post a Comment